Girişuser Başvurusu
Dursun Ali

Tepeleri var ince ince,
Ne güzeldir Belence.
Dağlarına duman çökünce
Hüzün sarmış,
Gelin gibidir Belence...

Favorilere Ekle Göndermek biz E-posta
iletişim: belence_koyu@hotmail.com, ekleyiniz..

Ana SayfaDursun Ali / Forum / Hikaye, Makale, Şiir ve Çeşitli Yazılar / M.DE.in GSM hatları ile ilgili şikayeti

M.DE.in GSM hatları ile ilgili şikayeti

Söhbət yaradSöhbət yarad | Liste yapmak

GöndərənDaxil

Dursun Ali GÖK
M.DE.in GSM hatları ile ilgili şikayeti
396 gün önce 03.08.2009 22:04:08 Alıntı('564115','88','6','1388')">Spam rapor edin

M DE: sayınmuhtar belence köyü site si var güsel amadünya görüntülü televona gecti hala belencede cep telefonu cekmiyor acaba yaşlılarımız cep kulanmazını biliyormu da bilgisayar kulansın bırak bolitikayı 1 Ağu 09, 13:51

M DE: icrat yap acaba bisim köy onlaridamı actı sayın dursun alibey busiteyi kurarken köyde cep cekiyormu diye muhtara niye sormadin yoksa sen biliyormuydun herkese selam 3 Ağu 09, 21:23

D.Ali: Nereden bilebilirim ki köyde mobil telefon sinyalinin az olduğunu! Siz bu eksikliği ben köyde iken yazmışsınız.Evet haklısınız,gerçekten köyümüzün birçok yerinde cep telefonları çekmiyor. 3 Ağu 09, 21:27

D.Ali: sayın M.De.bey,sizler eksiklikleri ileteceksiniz ki ben de yayınlayayım.İlgili kişilere ve makamlara mesaj gönderelim.Ben hiçbir zaman sizlerden gelecek iletilere engel koymam. 3 Ağu 09, 21:32

D.Ali: Kişisel haklara ve kişilere karşı bir saldırı olmasın.Biz her zaman şeffaf bir demokrasiden yanayız,hiç kimsenin kuşkusu olmasın. 3 Ağu 09, 21:43

D.Ali: Şimdi az bir kitleye ulaşan bu küçücük pencereden değerli GSM operatörleri Turkcell,Avea,Vodafone yetkilileri Isparta ili,Sütçüler ilçesi,Belence köyünde, mahallelerinde ve civarında cep telefon bağlantıları çok kötü.Lütfen buralardaki hatlarınızı kullanan dostlarınızın maduriyetini acilen giderin.Şimdiden göstereceğiniz hassasiyete tüm hemşehrilerim adına çok teşekkür ederim.

D.Ali: Derhal Turcell müşteri ilişkilerine şikayetimi internet aracılığıyla ilettim.En kısa zamanda bana döneceklerinin mesajını aldım.

Yorumlar: 0 Görünümler: 134

Resimde görülen kodları giriniz 
İsminiz 
E-posta 
Sadece site sahibi görebilir

Mövzu

Sən Wiki vəya HTML etiketləri mətində isdifadə edə bilərsiniz.

Suistimal | © Kolobok smiles, Aiwan