Belenceli Kamuda Görev Yapanlar 519 gün önce Alıntı('564115','564115','6','618')">Spam rapor edinAHMET ÖCAL/Rahmetli,Orman Memuru ASIM UYSAL/Rahmetli,Askeri Sağlık Memuru AYTEN ÖCAL/Emekli Öğretmen AYŞE DEMİREL/Uludağ Üniversitesinde Şef ARZU CESUR/Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fak.Memur AZİZE ELVAN/Bitlis,Matematik Öğretmeni AZİZE GÜNEŞ/Isparta Adliyesinde Memur BAYRAM AYDOĞMUŞ/Emekli Orman Memuru BAYRAM ALİ HAYLAZ/Alanya Türktelekom Tekniksiyen CELAL ÖCAL/Rahmetli,Ormancı CENGİZ ÜNAL/Emekli İnşaat Mühendisi DURSUN UYSAL/Emekli Orman Memuru DURSUN KORKMAZ/Hafız,Emekli İmam ECİR ALTUNTAŞ/Emekli Polis ENVER ÜNAL/Emekli Öğretmen GÜLSÜM(ÖCAL)UĞUZ/Isparta Devlet Hastanesi Tıbbi Teknolog GÖNÜL ÇETİN/Hemşire HAKKI HAYLAZ/Emekli Ormancı HATİCE ÜNAL/Emekli Öğretmen(Cengiz Ünal’ın Eşi) HATİCE ÜNAL/Emekli Öğretmen(Cengiz Ünal’ın Eşi) HALİME ÖZEN/Hemşire HARUN ÜNAL/Maliye Memuru HASAN CESUR/Eski İmam,IDH.Memuru HASAN DEMİREL/Balıkesir Toprak Mahsülleri Ofisinde Memur HAYRULLAH ELVAN/Maliye Müdürü HAYATİ(AYDOĞMUŞ)ÖZBEK/Emekli Teknik Astsubay HAYATİ DEMİREL/Keçiborlu İlköğretim Okulunda Matematik Öğretmeni HAYRİYE(ÖCAL)OKTAZE/Kırıkhan/HATAY Adliyesi Zabıt Katibi HAYRULLAH TAŞDÖNER/Rahmetli Ormancı HEDİYE AYDOĞMUŞ/Hizmetli HİKMET UYSAL/Emekli Orman Memuru HÜSEYİN UYSAL/Emekli Orman Memuru İBRAHİM ELVAN/Emekli Orman Memuru İRFAN ÇETİN/Emekli Astsubay MEHMET CAN/Cami İmamı MEHMET DİNÇ/Rahmetli Öğretmen MEHMET ÜNAL/Polis Memuru MEMİŞ ÜNAL/Emekli Öğretmen MERYEM ÜNAL/Hemşire MEVLÜT ELVAN/Banka Müdürü MUHİTTİN ELVAN/Rahmetli Öğretmen MUSTAFA DİNÇ/Okul Müdürü MUSTAFA ELVAN/Hava Astsubay NİHAT UYSAL/Hafız,Emekli Müezzin NURETTİN ÇETİNKAYA/EDEBİYAT ÖĞRETMENİ KEREM ÇETİNKAYA/Prof.Dr.Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Dekanı KENAN AYDOĞMUŞ/Memur,Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü OSMAN DEMİREL/Isparta Orman Bölge Müdürlüğü Tekniker OSMAN ÜNAL/Rahmetli,Eğitmen ve İmam OSMAN ÜNLÜ/Emekli İmam OSMAN ÖCAL/Akdeniz Üniversitesinde Memur REMZİ UYSAL/Emekli Bankacı RIFAT DEMİREL/Rusya'da İnşaat Mühendisi SAİT ÖCAL/Emekli Bankacı SALİM ÇETİN/Polis Memuru SEVİM(ÖCAL)DERELİ/SDÜ Sağlık Yüksek Okulu Eğitim Görevlisi TALAT CESUR/Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğünde Şef YUNUS ÜNAL/Emekli Hava Astsubay ZİYA ÖCAL/Rahmetli,Orman Memuru
Yukarıdaki listeye eklenmeyenlerin ve listede ismi olanların yaptıkları görevleri eklenecektir.Sizlerdende yardım bekliyoruz.
HACILAR MAHALLEMİZİN GENÇLİĞİNİ CANDAN KUTLARIM. SİZLERLE BAŞARILARINIZDAN DOLAYI GURUR DUYUYORUZ.
Dursun Ali GÖK
--- Belence Köyü Site Yönetimi
Yorumlar: 1 Görünümler: 1923
|