Girişuser Başvurusu

Dursun Ali

belencekoyu.mylivepage.com

Favorilere Ekle Göndermek biz E-posta

Belence Anasayfa Muhtarlarımız Resim Albümü Haber Forumu Ebediyete Göç Etmiş Belenceliler PROJELER Makale ve Yazılar Söyleşiler ve Anılar Muhtarımızın Sitesi Topluluk Üyeleri Anketler Beslenme ve Sağlık Köşesi Müzikler ve Videolar Site Kurucusu Belence Köyünü İmar Eden Ustalar Belenceli Yüksek Eğitim Yapanlar Belenceli Kamuda Görev Yapanlar Belencenin Aydınlık Gençliği İstatistikler Ziyaretçi Defteri

iletişim: belence_koyu@hotmail.com, ekleyiniz..

Ana SayfaDursun Ali / Forum / Belenceli Yüksek Eğitim Yapanlar / Belenceli Yüksek Eğitim Yapanlar

Belenceli Yüksek Eğitim Yapanlar

Söhbət yaradSöhbət yarad | Liste yapmak

GöndərənDaxil

belencekoyu Mesaj gönder
Dursun Ali GÖK
VIP isdifadəçi VIP isdifadəçi
Belenceli Yüksek Eğitim Yapanlar
516 gün önce 09.10.2008 21:44:45 Alıntı('564115','564115','6','616')">Spam rapor edin

ALİ ÜNAL /KARA HARP OKULU
AYHAN ELVAN/ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÖF/İktisat
AYŞE DEMİREL/.....İKTİSAT FAKÜLTESİ
AZİZE ELVAN /HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ
BARBAROS UYSAL/KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ
BURCU ELVAN/ CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ/Bankacılık
BURÇİN ÜNLÜ/
CENGİZ ÜNAL/....İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ
DİLEK ÜNAL/AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ S.B.MESLEK YÜK.OK./MUHASEBE
DURSU ALİ GÖK/ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÖF-İKTİSAT
EMİN TÜLÜ/ANADOLU ÜNİVERSİTESİ,İŞLETME FAKÜLTESİ
ENVER ÜNAL/ÖĞRETMEN OKULU
GÜLÇİN DEMİREL/...İŞLETME FAKÜLTESİ
GÜLSÜM ÖCAL/KONYA GEVHER NESİBE SAĞLIK ENST.MEDİKAL BÖLÜMÜ
HASAN DEMİREL/SDÜ-SÜTÇÜLER MYO
HAVVA KUNT/.....EĞİTİM FAKÜLTESİ
HAVVA TOP YILMAZ,ANADOLU ÜNİVERSİTESİ,Turizm ve Otelcilik Bölümü
HAYATİ DEMİREL/...EĞİTİM FAKÜLTESİ
HAYRULLAH ELVAN/ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÖF
HURİYE ÖCAL/S.D.Ü. MİMARLIK FAKÜLTESİ-Y.MİMAR
HÜSEYİN DİNÇ/İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
İBRAHİM UYSAL/....HUKUK FAKÜLTESİ
İLKNUR UYSAL/BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ(MBA)
İRFAN ÇETİN/ANKARA ÜNİVERSİTESİ TBA
KEREM ÇETİNKAYA
KIYMET TOP/İstanbul Ünv.İktisat Fak.Çalışma Ekon.Böümü
MEHMET DEMİREL/ANKARA ÜNİVERSİTESİ TBA
MEHMET ÜNAL / POLİS OKULU
MEHTAP UYSAL/.....ECZACILIK FAKÜLTESİ
MERYEM ÖCAL/SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ-İKTİSAT FAKÜLTESİ
MİTHAT UYSAL/.....TIP FAKÜLTESİ
MUSTAFA DİNÇ/ISPARTA EĞİTİM ENSTİTÜSÜ
MUSTAFA DİNÇ/PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ
NAZMİYE ÜNLÜ/KONYA SELÇUK ÜNİVERSİTESİ-EĞİTİM FAKÜLTESİ
NURCAN EROL KUNT/...EĞİTİM FAKÜLTESİ
NURÇİN ÜNLÜ /
NURİ ÇETİNKAYA/....EĞİTİM FAKÜLTESİ
OSMAN DEMİREL/İŞLETME FAKÜLTESİ ve SDÜ-MYO ELEKTRİK BÖLÜMÜ
OSMAN ÜNLÜ/KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ,MİMARLIK FAKÜLTESİ
ÖZENÇ ELVAN
ÖZER ÖZEN/EDİRNE ÜNİVERSİTESİ-TIP FAKÜLTESİ
RIFAT DEMİREL/....İNŞAAT MÜHENDİSİ
SAİT ÖCAL/ANKARA ÜNİVERSİTESİ TBA
SALİM ÇETİN/......POLİS OKULU
SEVİM (ÖCAL) DERELİ/EGE ÜNİ.HEMŞ.YÜK.OKULU-İŞLETME Y.LİSANS
SÜLEYMAN ÇETİN/.....ZİRAAT FAKÜLTESİ
TUĞBA BALCI / SDÜ-Burdur Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği

Derleyen : Dursun Ali GÖK

---
Belence Köyü Site Yönetimi

Yorumlar: 18 Görünümler: 2275

Anonymous
imageyüksek eğitim yapanlar
512 gün önce 13.10.2008 23:10:39 Alıntı('564115','2210990','6','624')">Spam rapor edin

merhabalar..amcamda var hayrullah elvan. kamu görevlisi olarak yazmışsınız ama oda eskişehir aöf mezunu bu grubada giriyo:)iyi akşamlar.

belencekoyu Mesaj gönder
Dursun Ali GÖK
imageDursun Ali GÖK
511 gün önce 14.10.2008 11:09:05 Alıntı('564115','564115','6','626')">Spam rapor edin

Teşekkürler Azize,

Görüyormusun birbirimizden ne kadar bihaberdarız!
8 yıllık okul ayrılmaz ikilisi üstelik,liseli yıllarda da 3 yıllık çileli oda arkadaşlığımıza rağmen nerdeyse birbirimizi unutur duruma gelmişiz.

Berhudar Olasın!
Üstün başarıların daim olsun.

---

sevim7232 Mesaj gönder
Sevim DERELİ( Öcal)
imagemerhaba
505 gün önce 20.10.2008 20:16:42 Alıntı('564115','2033532','6','632')">Spam rapor edin

Dursun abi arşive katkıda bulunmak isterim.
Gülsüm Öcal:Konya Gevher Nesibe Sağlık Enstitüsü Medikal Bölümü
Sevim Öcal: Ege Üniversitesi Hemşirelik Yüksek Okulu-İşletme Yüksek Lisans
Meryem Öcal(Saip Öcal Kızı):Süleyman Demirel Üniversitesi İktisat Fakültesi
Huriye Öcal(Saip Öcal Kızı):Süleyman Demirel Üniversitesi Mimarlık Fakültesi(Yüksek Mimar)
Mustafa Dinç:Pamukkale Üniversitesi İnşaat Mühendisliği
İlknur Uysal(Nihat Uysal kızı):Başkent Üniversitesi İşletme Fakültesi(MBA)
Şimdilik aklıma gelenleri yazdım. Esen kalın...

belencekoyu Mesaj gönder
Dursun Ali GÖK
imageÇok Teşekkürler...
505 gün önce 20.10.2008 23:30:44 Alıntı('564115','564115','6','634')">Spam rapor edin

Gösterdiğin yakın ilgi ve destek için çok teşekkürler.
Allah senin evlatlarına daha yüksek ilimler nasip etsin.
Sizlere layık erdemli ve ahlaklı evlatlar olsunlar.

Tüm geçen eski günler ne kadarda çabuk bir dün oluverdiler.
Hala inanamıyorum "kızım sen çok şekersin,çok güzel saçların var.
İstersen vazgeç,kesecekler o güzelim saçlarını"dedikleri bizim
şirin Sevim'in büyüyüp hoca olduğuna ve kendisini hatırladığım o günlerdeki gibi gonca güllerinini yetiştirdiğine.

Allah sana hep gönlünce bir yaşam versin.
Kahrolurum senin incilmene ve incitilmene!..

Dursun Ali GÖK

---

sevim7232 Mesaj gönder
Sevim DERELİ( Öcal)
imageNasıl Unuturum
493 gün önce 02.11.2008 01:53:43 Alıntı('564115','2033532','6','650')">Spam rapor edin

Dursun abi GATA bahçesindeki koşuşturmanı, yorgunluğunu,fedakarlığını asla unutamam.O koşuşturmada bugün ekmeğini yediğim mesleğime adım attığımın farkında bile değildim. O günler hepimiz için zordu. Fakirlik,çaresizlik,bilgisizlik,acemilik vb. Allahım'a çok şükür bugünlere geldik. Allah(cc)senin evlatlarına da hayırlı meslekler nasip etsin.O günlerimizi onlara anlat Dursun Abi.Eminim senin yetiştirdiğin duyarlı çocuklar bizim yaşadıklarımızdan ders alacaktır. Bence Firuze ve Gökay senin gibi bir babaya sahip oldukları için çok şanslılar.

osmandemir32-osmande... Mesaj gönder
osman demirel
imagedursun ali abi bizleride eklermisin iki üniversite bitirdik ama unutulmuşuz..
480 gün önce 14.11.2008 13:46:31 Alıntı('564115','2474266','6','677')">Spam rapor edin

osman demirel: İşletme Fakültesi ve Süleyman Demirel Üniversitesi Isparta Meslek Yüksek Okulu Elektrik Bölümü
Hasan DEMİREL: Sütçüler Meslek Yüksek Okulu
Rıfat DEMİREL : İnşaat Mühendisi
Gülçin DEMİREL: İşletme Fakültesi
Hayati DEMİREL: Eğitim Fakültesi
Ayşe DEMİREL : İktisat Fakültes

NOT:Değerli kardeşim Osman,herzamanki ilginden dolayı çok teşekkür ederim.Eklediğin kardeşlerimizin bitirdiği Üniversiteleri de belirtebilirsen çok daha güzel olacak.

Ayrıca geniş bir projeyi siz dostların sayesinde tamamlarsak çok güzel bir işi gururla yayınlama şansına ulaşacağız.

Isparta ve Antalya'da yaşayan tüm köy halkımızın ailecek isimlerini yapabildiğin kadar listeleyip bana gönderirsen bu çalışmamızın sonucuna gururla ulaşacağız.Hatırladığım kadarıyla benzer bir konuyu önce sen bahsetmiştin.Bu çalışma bir çok gelecek çalışmaların ışığı olacağına inanıyorum.

Saygılar...

Dursun Ali GÖK

melahat ayşe
imageKonu bulunamadı
403 gün önce 31.01.2009 00:47:55 Alıntı('564115','88','6','1035')">Spam rapor edin

salim çetin polis,osman ünlü mimar yüksek mimar,nurcan erol kunt eğitim fakültesi,havva kunt eğitim fakülesi okul bitirenler enver ünal emekli öğretmen,serkan türel sdü bilgisayar bölümü,emine daldal eğitim fakültesi,hayrettin daldal polis akademisi,kamuda çalışanlar`;talat cesur akdeniz üniversitesi rektörlüğü(şef)arzu cesur akdeniz üniversitesi mühendislik fak.memur,osman öcal akdeniz üniversitesi memur,şimdilik bu kadar eklemek istediklerim.

melahat ayşe
imageKonu bulunamadı
403 gün önce 31.01.2009 00:56:31 Alıntı('564115','88','6','1036')">Spam rapor edin

cengiz ünalın eşi hatice ünal fen edebiyat fakültesi emekli öğretmen,dilek ünal akdeniz üniversitesi sos.bilimler.mes.yük.okulu muhasebe bölümü,nerzan dinç eşi rah.mehmet dinç öğretmen,dursun abicim şimdilik bu kadar.kolay gelsin..

meloss83@hotmail.com
imageKonu bulunamadı
403 gün önce 31.01.2009 00:57:42 Alıntı('564115','88','6','1037')">Spam rapor edin

osman öcal akdeniz üniversitesi rektörlüğü memur..

burcu88 Mesaj gönder
image
231 gün önce 21.07.2009 14:10:23 Alıntı('564115','2171342','6','1380')">Spam rapor edin

beni de ekleyin buraya artık bitti okulum :)

burcu88 Mesaj gönder
image
231 gün önce 21.07.2009 14:11:33 Alıntı('564115','2171342','6','1381')">Spam rapor edin

bir de azize yi kamu görevinde çalışanlara ekleyin.. bitlis te matematik öğretmeni olarak görev yapmaktadır.. size de çok slmları var

Dursun Ali GOK
imageTebrikler BURCU
216 gün önce 05.08.2009 15:04:14 Alıntı('564115','88','6','1391')">Spam rapor edin

Okul hayatında olduğu gibi iş hayatında da üstün başarılar dilerim.

kıymet Top
imageekleme
121 gün önce 08.11.2009 12:43:25 Alıntı('564115','88','6','1465')">Spam rapor edin

Dursun ağbi liste için teşekkürler.Benim okulumu da eklersen sevinirim.İstanbul Ünv.İktisat Fak.Çalışma ekon.Böümü..Bir de eniştem Emin Tülü (Anadolu Üniv.İşleme fak.)yü ekleyebilir misin.Kendisi de köyümüzün tanınmış simalarındandır.:):)

barbaros uysal
imageselamlar..
113 gün önce 16.11.2009 22:51:26 Alıntı('564115','88','6','1467')">Spam rapor edin

eklersen sevinirim. barbaros uysal kocaeli.üsite. endüstri müh.

Emin TÜLÜ
imageEkleme
99 gün önce 30.11.2009 12:01:52 Alıntı('564115','88','6','1486')">Spam rapor edin

Ablam Havva Top Yılmaz ,Anadolu Üniv.Turizm ve Otelcilik mezunu olup eklenmesini rica ederim.Saygılar..

ZEHRA BALCI
imageüniversite mezunları
89 gün önce 10.12.2009 10:05:45 Alıntı('564115','88','6','1506')">Spam rapor edin

merhaba  Dursun Ali bey  benim kardeşim  Tuğba BALCI   Süleyman Demirel Üniv. Burdur Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği mezunudur   eklerseniz  sevinirim.

ZEHRA BALCI
imageüniversite mezunları
89 gün önce 10.12.2009 10:07:01 Alıntı('564115','88','6','1507')">Spam rapor edin

merhaba  Dursun Ali bey  benim kardeşim  Tuğba BALCI   Süleyman Demirel Üniv. Burdur Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği mezunudur   eklerseniz  sevinirim.

belencekoyu Mesaj gönder
Dursun Ali GÖK
imageTeşekkürler
88 gün önce 11.12.2009 23:13:14 Alıntı('564115','564115','6','1510')">Spam rapor edin

İlginize Teşekkürler Zehra hanım,talebiniz memnuniyetle yerine getirilmiştir.

---

Resimde görülen kodları giriniz 
İsminiz 
E-posta 
Sadece site sahibi görebilir

Mövzu

Sən Wiki vəya HTML etiketləri mətində isdifadə edə bilərsiniz.

Suistimal | Design by VladDeVille | © Kolobok smiles, Aiwan