Dursun Ali GÖK VIP isdifadəçi | Belenceli Yüksek Eğitim Yapanlar 516 gün önce Alıntı('564115','564115','6','616')">Spam rapor edinALİ ÜNAL /KARA HARP OKULU AYHAN ELVAN/ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÖF/İktisat AYŞE DEMİREL/.....İKTİSAT FAKÜLTESİ AZİZE ELVAN /HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ BARBAROS UYSAL/KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BURCU ELVAN/ CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ/Bankacılık BURÇİN ÜNLÜ/ CENGİZ ÜNAL/....İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ DİLEK ÜNAL/AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ S.B.MESLEK YÜK.OK./MUHASEBE DURSU ALİ GÖK/ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÖF-İKTİSAT EMİN TÜLÜ/ANADOLU ÜNİVERSİTESİ,İŞLETME FAKÜLTESİ ENVER ÜNAL/ÖĞRETMEN OKULU GÜLÇİN DEMİREL/...İŞLETME FAKÜLTESİ GÜLSÜM ÖCAL/KONYA GEVHER NESİBE SAĞLIK ENST.MEDİKAL BÖLÜMÜ HASAN DEMİREL/SDÜ-SÜTÇÜLER MYO HAVVA KUNT/.....EĞİTİM FAKÜLTESİ HAVVA TOP YILMAZ,ANADOLU ÜNİVERSİTESİ,Turizm ve Otelcilik Bölümü HAYATİ DEMİREL/...EĞİTİM FAKÜLTESİ HAYRULLAH ELVAN/ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÖF HURİYE ÖCAL/S.D.Ü. MİMARLIK FAKÜLTESİ-Y.MİMAR HÜSEYİN DİNÇ/İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İBRAHİM UYSAL/....HUKUK FAKÜLTESİ İLKNUR UYSAL/BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ(MBA) İRFAN ÇETİN/ANKARA ÜNİVERSİTESİ TBA KEREM ÇETİNKAYA KIYMET TOP/İstanbul Ünv.İktisat Fak.Çalışma Ekon.Böümü MEHMET DEMİREL/ANKARA ÜNİVERSİTESİ TBA MEHMET ÜNAL / POLİS OKULU MEHTAP UYSAL/.....ECZACILIK FAKÜLTESİ MERYEM ÖCAL/SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ-İKTİSAT FAKÜLTESİ MİTHAT UYSAL/.....TIP FAKÜLTESİ MUSTAFA DİNÇ/ISPARTA EĞİTİM ENSTİTÜSÜ MUSTAFA DİNÇ/PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ NAZMİYE ÜNLÜ/KONYA SELÇUK ÜNİVERSİTESİ-EĞİTİM FAKÜLTESİ NURCAN EROL KUNT/...EĞİTİM FAKÜLTESİ NURÇİN ÜNLÜ / NURİ ÇETİNKAYA/....EĞİTİM FAKÜLTESİ OSMAN DEMİREL/İŞLETME FAKÜLTESİ ve SDÜ-MYO ELEKTRİK BÖLÜMÜ OSMAN ÜNLÜ/KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ,MİMARLIK FAKÜLTESİ ÖZENÇ ELVAN ÖZER ÖZEN/EDİRNE ÜNİVERSİTESİ-TIP FAKÜLTESİ RIFAT DEMİREL/....İNŞAAT MÜHENDİSİ SAİT ÖCAL/ANKARA ÜNİVERSİTESİ TBA SALİM ÇETİN/......POLİS OKULU SEVİM (ÖCAL) DERELİ/EGE ÜNİ.HEMŞ.YÜK.OKULU-İŞLETME Y.LİSANS SÜLEYMAN ÇETİN/.....ZİRAAT FAKÜLTESİ TUĞBA BALCI / SDÜ-Burdur Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği
Derleyen : Dursun Ali GÖK
--- Belence Köyü Site Yönetimi
Yorumlar: 18 Görünümler: 2275
|
 Anonymous | yüksek eğitim yapanlar 512 gün önce Alıntı('564115','2210990','6','624')">Spam rapor edinmerhabalar..amcamda var hayrullah elvan. kamu görevlisi olarak yazmışsınız ama oda eskişehir aöf mezunu bu grubada giriyo:)iyi akşamlar.
|
  Dursun Ali GÖK VIP isdifadəçi | Dursun Ali GÖK 511 gün önce Alıntı('564115','564115','6','626')">Spam rapor edinTeşekkürler Azize,
Görüyormusun birbirimizden ne kadar bihaberdarız!
8 yıllık okul ayrılmaz ikilisi üstelik,liseli yıllarda da 3 yıllık çileli oda arkadaşlığımıza rağmen nerdeyse birbirimizi unutur duruma gelmişiz.
Berhudar Olasın!
Üstün başarıların daim olsun.
--- Belence Köyü Site Yönetimi |
 sevim7232  Sevim DERELİ( Öcal) | merhaba 505 gün önce Alıntı('564115','2033532','6','632')">Spam rapor edinDursun abi arşive katkıda bulunmak isterim.
Gülsüm Öcal:Konya Gevher Nesibe Sağlık Enstitüsü Medikal Bölümü
Sevim Öcal: Ege Üniversitesi Hemşirelik Yüksek Okulu-İşletme Yüksek Lisans
Meryem Öcal(Saip Öcal Kızı):Süleyman Demirel Üniversitesi İktisat Fakültesi
Huriye Öcal(Saip Öcal Kızı):Süleyman Demirel Üniversitesi Mimarlık Fakültesi(Yüksek Mimar)
Mustafa Dinç:Pamukkale Üniversitesi İnşaat Mühendisliği
İlknur Uysal(Nihat Uysal kızı):Başkent Üniversitesi İşletme Fakültesi(MBA)
Şimdilik aklıma gelenleri yazdım. Esen kalın...
|
  Dursun Ali GÖK VIP isdifadəçi | Çok Teşekkürler... 505 gün önce Alıntı('564115','564115','6','634')">Spam rapor edinGösterdiğin yakın ilgi ve destek için çok teşekkürler.
Allah senin evlatlarına daha yüksek ilimler nasip etsin.
Sizlere layık erdemli ve ahlaklı evlatlar olsunlar.
Tüm geçen eski günler ne kadarda çabuk bir dün oluverdiler.
Hala inanamıyorum "kızım sen çok şekersin,çok güzel saçların var.
İstersen vazgeç,kesecekler o güzelim saçlarını"dedikleri bizim
şirin Sevim'in büyüyüp hoca olduğuna ve kendisini hatırladığım o günlerdeki gibi gonca güllerinini yetiştirdiğine.
Allah sana hep gönlünce bir yaşam versin.
Kahrolurum senin incilmene ve incitilmene!..
Dursun Ali GÖK
 sevim7232  Sevim DERELİ( Öcal) | Nasıl Unuturum 493 gün önce Alıntı('564115','2033532','6','650')">Spam rapor edinDursun abi GATA bahçesindeki koşuşturmanı, yorgunluğunu,fedakarlığını asla unutamam.O koşuşturmada bugün ekmeğini yediğim mesleğime adım attığımın farkında bile değildim. O günler hepimiz için zordu. Fakirlik,çaresizlik,bilgisizlik,acemilik vb. Allahım'a çok şükür bugünlere geldik. Allah(cc)senin evlatlarına da hayırlı meslekler nasip etsin.O günlerimizi onlara anlat Dursun Abi.Eminim senin yetiştirdiğin duyarlı çocuklar bizim yaşadıklarımızdan ders alacaktır. Bence Firuze ve Gökay senin gibi bir babaya sahip oldukları için çok şanslılar.
|
 osmandemir32-osmande...  osman demirel | dursun ali abi bizleride eklermisin iki üniversite bitirdik ama unutulmuşuz.. 480 gün önce Alıntı('564115','2474266','6','677')">Spam rapor edinosman demirel: İşletme Fakültesi ve Süleyman Demirel Üniversitesi Isparta Meslek Yüksek Okulu Elektrik Bölümü
Hasan DEMİREL: Sütçüler Meslek Yüksek Okulu
Rıfat DEMİREL : İnşaat Mühendisi
Gülçin DEMİREL: İşletme Fakültesi
Hayati DEMİREL: Eğitim Fakültesi
Ayşe DEMİREL : İktisat Fakültes
NOT:Değerli kardeşim Osman,herzamanki ilginden dolayı çok teşekkür ederim.Eklediğin kardeşlerimizin bitirdiği Üniversiteleri de belirtebilirsen çok daha güzel olacak.
Ayrıca geniş bir projeyi siz dostların sayesinde tamamlarsak çok güzel bir işi gururla yayınlama şansına ulaşacağız.
Isparta ve Antalya'da yaşayan tüm köy halkımızın ailecek isimlerini yapabildiğin kadar listeleyip bana gönderirsen bu çalışmamızın sonucuna gururla ulaşacağız.Hatırladığım kadarıyla benzer bir konuyu önce sen bahsetmiştin.Bu çalışma bir çok gelecek çalışmaların ışığı olacağına inanıyorum.
Saygılar...
Dursun Ali GÖK
|
 melahat ayşe | Konu bulunamadı 403 gün önce Alıntı('564115','88','6','1035')">Spam rapor edinsalim çetin polis,osman ünlü mimar yüksek mimar,nurcan erol kunt eğitim fakültesi,havva kunt eğitim fakülesi okul bitirenler enver ünal emekli öğretmen,serkan türel sdü bilgisayar bölümü,emine daldal eğitim fakültesi,hayrettin daldal polis akademisi,kamuda çalışanlar`;talat cesur akdeniz üniversitesi rektörlüğü(şef)arzu cesur akdeniz üniversitesi mühendislik fak.memur,osman öcal akdeniz üniversitesi memur,şimdilik bu kadar eklemek istediklerim.
|
 melahat ayşe | Konu bulunamadı 403 gün önce Alıntı('564115','88','6','1036')">Spam rapor edincengiz ünalın eşi hatice ünal fen edebiyat fakültesi emekli öğretmen,dilek ünal akdeniz üniversitesi sos.bilimler.mes.yük.okulu muhasebe bölümü,nerzan dinç eşi rah.mehmet dinç öğretmen,dursun abicim şimdilik bu kadar.kolay gelsin..
|
 meloss83@hotmail.com | Konu bulunamadı 403 gün önce Alıntı('564115','88','6','1037')">Spam rapor edinosman öcal akdeniz üniversitesi rektörlüğü memur..
|
 burcu88  | 231 gün önce Alıntı('564115','2171342','6','1380')">Spam rapor edinbeni de ekleyin buraya artık bitti okulum :)
|
 burcu88  | 231 gün önce Alıntı('564115','2171342','6','1381')">Spam rapor edinbir de azize yi kamu görevinde çalışanlara ekleyin.. bitlis te matematik öğretmeni olarak görev yapmaktadır.. size de çok slmları var
|
 Dursun Ali GOK | Tebrikler BURCU 216 gün önce Alıntı('564115','88','6','1391')">Spam rapor edinOkul hayatında olduğu gibi iş hayatında da üstün başarılar dilerim.
|
 kıymet Top | ekleme 121 gün önce Alıntı('564115','88','6','1465')">Spam rapor edinDursun ağbi liste için teşekkürler.Benim okulumu da eklersen sevinirim.İstanbul Ünv.İktisat Fak.Çalışma ekon.Böümü..Bir de eniştem Emin Tülü (Anadolu Üniv.İşleme fak.)yü ekleyebilir misin.Kendisi de köyümüzün tanınmış simalarındandır.:):)
|
 barbaros uysal | selamlar.. 113 gün önce Alıntı('564115','88','6','1467')">Spam rapor edineklersen sevinirim. barbaros uysal kocaeli.üsite. endüstri müh.
|
 Emin TÜLÜ | Ekleme 99 gün önce Alıntı('564115','88','6','1486')">Spam rapor edinAblam Havva Top Yılmaz ,Anadolu Üniv.Turizm ve Otelcilik mezunu olup eklenmesini rica ederim.Saygılar..
|
 ZEHRA BALCI | üniversite mezunları 89 gün önce Alıntı('564115','88','6','1506')">Spam rapor edinmerhaba Dursun Ali bey benim kardeşim Tuğba BALCI Süleyman Demirel Üniv. Burdur Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği mezunudur eklerseniz sevinirim.
|
 ZEHRA BALCI | üniversite mezunları 89 gün önce Alıntı('564115','88','6','1507')">Spam rapor edinmerhaba Dursun Ali bey benim kardeşim Tuğba BALCI Süleyman Demirel Üniv. Burdur Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği mezunudur eklerseniz sevinirim.
|
  Dursun Ali GÖK VIP isdifadəçi | Teşekkürler 88 gün önce Alıntı('564115','564115','6','1510')">Spam rapor edinİlginize Teşekkürler Zehra hanım,talebiniz memnuniyetle yerine getirilmiştir.
 | |