Girişuser Başvurusu
Dursun Ali

Tepeleri var ince ince,
Ne güzeldir Belence.
Dağlarına duman çökünce
Hüzün sarmış,
Gelin gibidir Belence...

Favorilere Ekle Göndermek biz E-posta
iletişim: belence_koyu@hotmail.com, ekleyiniz..

Ana SayfaDursun Ali / Forum / Söyleşiler ve Anılar / Mehmet ÇETİNKAYA ve Hayati ÖZBEK (AYDOĞMUŞ)'in Söyleşisi

Mehmet ÇETİNKAYA ve Hayati ÖZBEK (AYDOĞMUŞ)'in Söyleşisi

Söhbət yaradSöhbət yarad | Liste yapmak

GöndərənDaxil

Belence Muhtarı
Mehmet ÇETİNKAYA ve Hayati ÖZBEK (AYDOĞMUŞ)'in Söyleşisi
712 gün önce 21.09.2008 18:00:48 Alıntı('564115','88','6','598')">Spam rapor edin

Değerli hemşehrim, Hayati bey akraba ve hemşehrilerini araman köyünü unutmaman beni çok duygulandırdı,
evet yıllar olmuş Belence Köyü'nden ayrılalı ama ben köy halkına "hayati kimdir?" sorduğum zaman herkes "koralinin oğludur" yanıtını veriyor, yıllar geçsede benim köylüm seni unutmamış,
Köyümde ikamet eden Ömer oğlu Hasan Aydoğmuş bulunmaktadır,Yusuf oğlu Nihat Aydoğmuş Antalya'dadır,halen köy ihtiyar heyetinde asil 2 ci azamdır,Necip Aydoğmuş Antalya, Fetah Aydoğmuş İstanbul'da,Hamza Aydoğmuş Isparta'da, Mustafa Aydoğmuş Isparta'da..
Bu duyarlığın icin senini kuluyorum,hayırlı ramazanlar diliyorum,belence köyüne davet ediyorum,hoşçakal

Yorumlar: 1 Görünümler: 618

Hayati ÖZBEK
..
712 gün önce 21.09.2008 18:01:39 Alıntı('564115','88','6','599')">Spam rapor edin

Sayın muhtarım sizlerin sıcaklığını içimde kalbimde hissettim.Yıllar geçsede unutulmamak çok güzel bir duygu.ilk fırsatta köyüme geleceğim.oğullarım doğduğum yerleri çok merak ediyor.bende 27 yıl oldu gelemedim.sizleri ve köyümü çok özledim.saygılarımla.esen kalın.tüm akrabalarıma ve tanıyanlara kucak dolusu selamlar saygılar.

Resimde görülen kodları giriniz 
İsminiz 
E-posta 
Sadece site sahibi görebilir

Mövzu

Sən Wiki vəya HTML etiketləri mətində isdifadə edə bilərsiniz.

Suistimal | © Kolobok smiles, Aiwan